Du kan støtte din klub - uden det koster dig ekstra..!
Er du bilist..? - så kan du støtte!
Støt Skalbjerg Boldklub hver gang du tanker benzin eller diesel på OK!
For hver liter du tanker, giver OK 6 øre til din klub!
HUSK at få tastet det rette sponsor-nummer ifm. bestillingen af dit OK-benzinkort!
Bruger du strøm..? - så kan du støtte!
Skalbjerg Boldklub er tilmeldt FynskSupportEl, som er en "sponsor" ordning hos Energi Fyn. Det betyder, at hvis du vælger at støtte netop vores klub, så giver Energi Fyn 2 øre pr. kWh, som du bruger. Det er ikke noget, der bliver lagt oven i din pris.
Du bliver "sponsor" - OK betaler!
Hvis du bestiller et OK Benzinkort med en sponsor-aftale knyttet til din lokale klub, støtter du klubben med 6 øre for hver liter benzin/diesel, du tanker. Når du har tanket 500 liter, så får klubben ekstra bonus.

Du bliver "sponsor" - Energi Fyn betaler! Det kan blive til mange penge, hvis der er mange som vælger at støtte os. Du kan støtte både som privat og erhvervsdrivende – forbruget må dog højst være 100.000 kWh om året.

Det koster ikke noget at få dit OK Benzinkort. Du skal ikke betale oprettelsesgebyr, kontoen er rentefri, og du betaler kun din benzinregning én gang om måneden. Har du allerede et OK Benzinkort, kan du også nemt tilknytte en sponsoraftale til dit kort.Du får din el på sædvanligvis, og vil ikke mærke forskel – det eneste du skal gøre er at vælge FynskSupportEl på www.fynsksupportel.dk hvor du også kan læse mere om ordningen. Vælg hvilken klub du ønsker at støtte!
Sponsornummer du skal indtaste:
558428 = Skalbjerg Boldklub

Bestil dit OK-benzinkort her!
Husk at vælge klub, når du tilmelder dig!
Skalbjerg Boldklub støtter Skalbjerg Boldklubs aktiviteter for børn, unge og voksne.
Vælg FynskSupportEl på www.fynsksupportel.dk

Støt din klub med Club OB+
Når du tilmelder dig Club OB+ sendes 100 kroner videre til din klub i Øens Hold-samarbejdet.

Club OB+ er et tilbud til dig, der elsker fodbold, musik og store oplevelser. Det koster 299 kroner for et års medlemskab, og du får kontante fordele for 1400 kroner samt en lang række tilbud og rabatter.
Vælg din klub ifm. tilmelding i Club OB+!
Så sendes 100 kroner tilbage til din klub.

Skalbjerg Boldklub er også med i Øens Hold-samarbejdet.